Hibin Borg

BORG staat voor de algemene consumentenvoorwaarden van bij Koninklijke Hibin aangesloten bedrijven, het daarbij behorende garantiefonds en de geschillencommissie Bouw- en afbouwmaterialen. Klanten van bedrijven in keukens, sanitair, tegels en andere bouwmaterialen die zijn aangesloten bij Koninklijke Hibin, de brancheorganisatie van Handelaren in Bouwmaterialen in Nederland, worden nog beter beschermd.
Bij een grote aankoop als een keuken of badkamer wilt u uiteraard de garantie dat alles volgens afspraak verloopt. Let er daarom bij de aankoop van een keuken op dat de verkopende organisatie het Keurmerk Hibin Borg draagt.
Als de aanbieder van sanitair in zijn showroom het Keurmerk Hibin Borg kan tonen, weet u dat deze aanbieder een uitgebreid en kwalitatief goed assortiment heeft met producten die voldoen aan strenge normen voor materiaal en uitvoering.

Let op! Per 9 juli 2015 zijn nieuwe wettelijke consumentenregels in werking getreden. In onze algemene voorwaarden staat nog een bepaling die gebaseerd is op de oude wettelijke situatie.
Lees in plaats van artikel 18 lid 3 s.v.p.: "Leidt de klacht niet tot een oplossing dan moet het geschil uiterlijk 12 maanden na de datum waarop de consument de klacht bij de ondernemer indiende, schriftelijk of in een andere door de Geschillencommissie te bepalen vorm bij deze aanhangig worden gemaakt. We zullen de tekst van de algemene voorwaarden binnenkort aanpassen.